Hallásvédő & Fülvédő

Baba hallásvédő-k minden korosztálynak a biztonságos kikapcsolódásért. Vidd magaddal a hangos rendezvényekre, akár fesztiválokra vagy a Forma 1-re a baba fültokot, így megóvhatod gyermekedet a káros zajoktól. A fülvédő tokot már újszülött kortól használhatod, de a hallásvédő gyerekeknek is rendelhető vidám színekben akár óvodás korig.

A zajszűrő hallásvédőket könnyedén magaddal viheted bárhová: tartozékuk egy védő zsák, amiben kicsire összecsukva mindig kéznél lehet. Így ha nyaralás alatt belebotlasz egy kellemes koncertbe nem kell féltened gyermeked hallását, csak add rá a zajszűrő hallásvédőt és már indulhat is a családi koncertlátogatás!

Esküvők alkalmával hasznos társ a hallásvédő! A lagzi alatt a gyerekek hamarabb elfáradnak és így nem kell otthon hagynod valakivel, hanem együtt élvezhetitek a perceket az ifjú párral! Ha pedig elfárad, vagy túl hangos az ünnepi forgatag, akkor a hallásvédővel nyuogt perceket varázsolhatsz neki.

A hallásvédők használata fesztiválokon egyre népszerűbb! Akár hosszabb távon is viselheti a gyermeked, hiszen az emberi hangot a zajszűrő átengedi, csak a zavaró frekvenciákat szűri ki, pl.: a basszus, motorzaj, tűzijáték, F1 autók.

A három gyártó termékeit más-más korosztálynak ajánljuk: egészen piciknek az Alpine Muffy Baby fültokokat, hiszen ezt újszülött kortól hasznélhatják. A nagyobbaknak 6 hónapos kortól az Edz Kidz, míg 2 éves kortól már az Alpine Muffy gyerek fültokokat javasoljuk.

Showing all 14 results