Tum Tum ételtartó termosz (katica)

6.590 Ft

A Tum Tum gyermek ételhordó termosz rozsdamentes anyagból készül, kiváló anyaghasználata miatt 4 órán keresztül őrzi az étel hőmérsékletét – legyen szó hideg vagy meleg útravalóról. Az ételhordón körben különböző vidám állatfigurás minta található, így találkozhatunk a katicával vagy a méhecskével is. Az éthordó hordozó fogantyúval van ellátva, az űrtartalma 300 ml.

Készleten

TUM TUM gyermek étkészletek

A hozzátáplálást követően a következő nagy lépés az apróságok életében az önálló étkezés elsajátítása, mely nem mindig megy zökkenőmentesen. Az angol Tum Tum csapata a saját tapasztalatai alapján tervezte meg a gyerekek első étkészleteit, mely a praktikusság mellett a kényelmes anyaghasználatot és a vidám állatfigurás designt részesíti előnyben.

Gyermek ételhordó termosz

A Tum Tum gyermek ételhordó rozsdamentes anyagból készül, kiváló anyaghasználata miatt 4 órán keresztül őrzi az étel hőmérsékletét – legyen szó hideg vagy meleg útravalóról. Az ételhordón körben különböző vidám állatfigurás minta található, így találkozhatunk a katicával vagy a méhecskével is. Az éthordó hordozó fogantyúval van ellátva, az űrtartalma 300 ml.

A TUM TUM termékek BPA mentes és mosogatógépben is mosható anyagból készülnek, így a tisztítása miatt sem kell törnünk a fejünket.

Karakter

Katica

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.