Rotho Babydesign TOPX Iker Babafürdető szett / Világoskék

43.900 Ft

Rotho Babydesign TOPX Babafürdető szett mely mindent tartalmaz, ami a baba fürdetéshez kell: fürdető kád, állvány, fürdető ülés, leeresztő cső.

Készleten

Rotho Babydesign TOPX Babafürdető szett / Világoskék gyöngyház

Kényelmes, biztonságos és örömteli fürdetés. Minden babafürdetési igényt kielégítve a Rotho babydesign az eddiginél is magasabb szintre emelte a babaápolás és babagondozás élményét.

Funkcionális kádállvány, TOPXtra kádhoz

Kifejezetten a TOP és TOPXtra fürdető kádakhoz készült, rendkívül stabil és biztonságos, mert a fürdető kád tökéletesen illeszkedik az állványhoz. 2 fokozatban állítható az állvány magassága, beépített tároló rekeszekkel rendelkezik, beépített törölközőtartóval ellátott. Egyszerűen összeállítható és szétszedhető, helytakarékos a kiszedhető lábaknak köszönhetően. A lábak nélkül is használható, akár a földön, mégsem csúszik vagy billeg.

Fürdetőkád, TOPXtra típus

Anatómiai és ergonómiai szempontból tökéletesen megtervezett és kivitelezett babakád. Kényelmes használat mind a babának, mind a szülőknek!

Ergonomikus kialakítású, kényelmes méretű, 102 cm hosszú, használható ikrekkel vagy két testvérrel is, a hosszúsága miatt sokáig használható, mert „növi ki” a gyermek. Kétoldali csúszásmentes betétet tartalmaz, külön kialakított hely a szappannak, beépített nyílás leeresztő csőhöz, kényelmesen használható fogórész a mozgatáshoz.

Fürdető ülés, TOPXtra

A még biztonságosabb és kényelmesebb babafürdetésért. A legideálisabb fürdetési módja az újszülött babának.

A fürdető ülés a TOP és TOPXtra fürdetőkádakhoz készült. Anatómiai és ergonómiai szempontból is tökéletes segédeszköz kisbabád fürdetéséhez. A fürdető szülő karjainak is elegendő helye van, és könnyen hozzá lehet férni a babához. A háttámla csúszásmentes felülettel van ellátva, biztonságosan tart. Egyszerűen behelyezhető a fürdetőkádba, a kád felső részén egy mozdulattal rögzíthető a peremen, a fürdetőkádban pedig tapadókoronggal.

Víz leeresztő cső, fürdető kádhoz

Ideális megoldás a fürdető víz leeresztéséhez, mert nem kell megemelni a fürdővízzel teli kádat.