Rotho Babydesign Peremes pelenkázó alátét / 50 x 70 cm – barna

5.990 Ft

Rotho Babydesign Peremes pelenkázó alátét (50 x 70 cm – barna) kipárnázott, magasított pereme van, ami biztonságos fekvést biztosít a kisbabának.

Készleten

Mennyiség:

Rotho Babydesign Barna színű peremes pelenkázó alátét standard méretű, 50 x 70 cm

Legyen a pelenkázás még jobb móka! Ezek a peremes pelenkázó alátétek vidámságot adnak az olyan rutinfeladatoknak, mint a használt pelenka cseréje.

Kipárnázott, magasított pereme van, ami biztonságos fekvést biztosít a kisbabának.

Standard méretű, 50 x 70 cm

Megfelel az EN 2005/84/EG szabványnak

Vízálló, nedvességálló, könnyen tisztítható felület

Bőrbarát anyagból készült, nem irritálja a kicsi bőrét

Tartós használatra készült, strapabíró

Ftalát mentes

Hátlapja puha, nem lehet kiságyra helyezni!
· varrás nélkül készült, extra széles illesztéssel

Szín

barna

Rotho Babydesign

A németországi székhelyű Rotho Babydesign több, mint tíz éve fejlesztette ki kiváló minőségű, innovatív termékeit a boldog babák és szüleik részére. Fő területeik a babafürdetés és babaápolás, pelenkázás, babaetetés és játékok. Termékeik, magas minőségük, innovatív funkcionalitásuk és designjuk miatt világszerte elismertek, jelenleg 64 országban érhetőek el. Oldalunkat böngészve számos különböző design közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelő babafürdetési termékeket: Rotho Babydesign babafürdető kád és állvány, babafürdető kádbetét, babafürdető szett (babakád állvánnyal, betéttel és leeresztő csővel), Rotho Babydesign pelenkázó alátét és pelenkatároló vödör, állatfigurás vízhőmérő, hajkefe és fésű, és egyéb kiegészítők.