Rotho Babydesign Pelenkatároló vödör – Óceán

5.990 Ft

A StyLe! Óceán mintás pelenka tároló vödör beépített karimával rendelkezik a szemeteszsák rögzítéséhez, 11 literes kiszerelésben kapható – ideális pelenkázó helyiségbe vagy fürdőszobába.

Készleten

Mennyiség:

A StyLe! Óceán mintás pelenka tároló vödör első látásra rabul ejti a tekintetet, hiszen egyedülálló díszítéssel rendelkezik.

A gyártás során során a termék anyagába injektálják a mintát, az anyag maga hordozza a díszítést. Ez azt jelenti, hogy a minta nem kopik, nem pöndörödik, nem esik le, évekig lehet benne gyönyörködni.

Tulajdonságok:

– Könnyen, akár egy kézzel is kezelhető

– Beépített karima a szemeteszsák rögzítéséhez

– Ideális méretű akár a pelenkázó helyiségbe, akár a fürdőszobába

– Puha borítású vödör fül

– Űrtartalom: 11 liter

Svájci gyártmány.

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotho Babydesign Pelenkatároló vödör – Óceán” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Rotho Babydesign

A németországi székhelyű Rotho Babydesign több, mint tíz éve fejlesztette ki kiváló minőségű, innovatív termékeit a boldog babák és szüleik részére. Fő területeik a babafürdetés és babaápolás, pelenkázás, babaetetés és játékok. Termékeik, magas minőségük, innovatív funkcionalitásuk és designjuk miatt világszerte elismertek, jelenleg 64 országban érhetőek el. Oldalunkat böngészve számos különböző design közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelő babafürdetési termékeket: Rotho Babydesign babafürdető kád és állvány, babafürdető kádbetét, babafürdető szett (babakád állvánnyal, betéttel és leeresztő csővel), Rotho Babydesign pelenkázó alátét és pelenkatároló vödör, állatfigurás vízhőmérő, hajkefe és fésű, és egyéb kiegészítők.