Philips AVENT Étkezési szett

6.990 Ft

Az AVENT étkezési szett tartalma: osztott lapos tányér, nagy mélytányér, kis mélytányér, kanál, villa.

Minden tányérnak csúszásmentes a talpa, így könnyebben elkerülhető a kilöttyenés, feldöntés. Az evőeszközök fogása kényelmes az apró kezek számára – ideális az önálló evéshez.

Készleten

Mennyiség:

A vidám állatfigurás étkezési szett könnyedén veszi az önálló étkezéssel kapcsolatos akadályokat, játszva tanítja meg az önálló étkezést gyermekednek.

Az AVENT étkezési szett tartalma:

  • osztott lapos tányér
  • nagy mélytányér
  • kis mélytányér
  • kanál
  • villa

Minden tányérnak csúszásmentes a talpa, így könnyebben elkerülhető a kilöttyenés, feldöntés. Az evőeszközök fogása kényelmes az apró kezek számára – ideális az önálló evéshez. Mély kialakítású kanál és villa.

Az AVENT étkészlet könnyen tisztítható és kezelhető, hiszen az AVENT étkezési szett mosogatógépben is mosogatható.

Az étkészlet BPA-mentes műanyagból készült.

Mikrohullámú sütőben is használható (kivéve az evőeszközöket)

Philips AVENT

A piacvezető pozíciót betöltő Royal Philips elhivatottan törekszik az emberek életminőségének javítására az egészségügy, az életstílus és technológiai területeken megvalósított innovatív tevékenységével. Fő szemléletük szerint az emberek – világszerte – keresik az újabb és újabb lehetőségeket személyes egészségük fenntartása és javítására érdekében, továbbá hogy maguk és családjuk számára megfelelő jólétről tudjanak gondoskodni. A Philips AVENT, az anyacég globális kutatószervezetével ebben nyújt támogatást: a megfelelő minőségi és technológiai lehetőségeket biztosítva segít a családoknak az egészségesebb élet választása érdekében. Webáruházunkban böngészve válaszd a számodra leginkább megfelelőt a termékeik közül: AVENT cumisüveg és cumisüveg szett, AVENT itatópohár, AVENT mikrohullámú sterilizáló, AVENT elektromos gőzsterilizáló, AVENT elektromos mellszívó, AVENT babamonitor, babaőrző és bébiőr készülékek, és sok más hasznos kellék kisbabád egészséges fejlődéséhez.