Philips AVENT Anti-colic cumisüveg – 260 ml (elefánt) 1 hó+

2.790 Ft

Philips AVENT elefántos cumisüvegnél egyszerű használat, tisztítás és összeállítás: A cumisüveg tisztítása egyszerű: kevés elemből áll, így szét- és összerakni sem nehéz. A Philips AVENT cumisüveg használata csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet az Anti-colic kialakításának köszönhetően

Készleten

Mennyiség:

Philips AVENT elefántos cumisüveg – Anti colic / 260 ml 1 hó+

A Philips AVENT elefánt mintás cumisüveg használata csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet az Anti-colic kialakításának köszönhetően

Egyszerű használat, tisztítás és összeállítás: A cumisüveg tisztítása egyszerű: kevés elemből áll, így szét- és összerakni sem nehéz, széles nyakú, lekerekített sarkú üveg segít a könnyebb hozzáférésben.

Az AVENT cumisüveg BPA-mentes.

Ahogy a babád egyre idősebb lesz, idővel változtatnod kell a cumisüvegen található etetőcumin: ehhez a cumisüveghez is különböző folyáserősségű etetőcumik kaphatók kiegészítőként.

A csomagolás 1 db 260 ml-es Philips AVENT elefántos cumisüveget tartalmaz.

Ajánlott korosztály

0-12 hónap

Karakter

Elefánt

Típus

Cumisüveg

Űrtartalom

260 ml

Philips AVENT

A piacvezető pozíciót betöltő Royal Philips elhivatottan törekszik az emberek életminőségének javítására az egészségügy, az életstílus és technológiai területeken megvalósított innovatív tevékenységével. Fő szemléletük szerint az emberek – világszerte – keresik az újabb és újabb lehetőségeket személyes egészségük fenntartása és javítására érdekében, továbbá hogy maguk és családjuk számára megfelelő jólétről tudjanak gondoskodni. A Philips AVENT, az anyacég globális kutatószervezetével ebben nyújt támogatást: a megfelelő minőségi és technológiai lehetőségeket biztosítva segít a családoknak az egészségesebb élet választása érdekében. Webáruházunkban böngészve válaszd a számodra leginkább megfelelőt a termékeik közül: AVENT cumisüveg és cumisüveg szett, AVENT itatópohár, AVENT mikrohullámú sterilizáló, AVENT elektromos gőzsterilizáló, AVENT elektromos mellszívó, AVENT babamonitor, babaőrző és bébiőr készülékek, és sok más hasznos kellék kisbabád egészséges fejlődéséhez.