LittleLife kulacs (pingvin)

3.890 Ft

Ez a cuki pingvines kulacs elkísér, ha útra kelsz! 400 ml-es űrtartalmával gondoskodik arról, hogy hidratált maradjon gyermeked.

Elfogyott

Ez a cuki pingvines kulacs elkísér, ha útra kelsz! 400 ml-es űrtartalmával gondoskodik arról, hogy hidratált maradjon gyermeked. A LittleLife kulacshoz tartozik egy praktikus csuklópánt, a tetejét ráhúzhatod a szívószálra, így az amikor nem használod nem fog kiömleni a táskába. A pingvines kulacs áttetsző borításával az ovis srácok kedvence lesz!

Jellemzők:

Súly: 96 g

Mérete: 19 x 7 x 7 cm

Kapacitás: 400 ml

Korosztály: +3 év

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LittleLife kulacs (pingvin)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

LittleLife

2002 óta a LittleLife szakértői szórakoztató, innovatív és legfőképpen biztonságos termékek tervezésén dolgoznak családok és fiatal gyerekek részére. Szemléletük szerint a fiatal családok életében fontos szerepet töltenek be a kalandos utazások, kirándulások, a LittleLife termékeivel ehhez ad kellő biztonságot és szabadságot. Az általa ajánlott gyermekhátizsák és biztonsági hám támogatja a kisgyermekeket az első biztonságos lépések megtételében önállóságuk felé, míg az idősebb gyermekek örömmel készíthetik elő első kalandos utazásaikat a LittleLife gyermek bőrönd használatával, akár saját LittleLife gyermek poncho becsomagolásával, útban a strand vagy tengerpart felé. A gyermekek öröme mellett a szülőket is nyugalom töltheti el, hiszen a LittleLife színes termékei alapos tervezésük mellett megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.