Gyerek nagy hátizsák 3+, egyszarvú LittleLife

A hátizsákon csillogó unikornis szarv és rózsaszín sörény található a szivárvány és a pink csillagok mellett – a legvarázslatosabb világ, amit egy kislány csak elképzelhet! A cipzáras hátizsák 6 literes rekeszében elférnek a kincsek, az állítható váll- és a mellkasi pánttal kényelmes viselet a 3 éves kor feletti gyerkőcöknek!

12.990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

Gyerek nagy hátizsák 3+, egyszarvú LittleLife

Részletes leírás

LittleLife gyerek hátizsákok 

A LittleLife totyogós hátizsákok népszerűsége ösztönözte a gyártót, hogy megalkossa a nagyoknak szóló változatot is: így születtek meg az állítható mellkasi- és vállpántokkal kialakított táskák, ahol a gyermek kényelme és biztonsága volt a legfontosabb szempont.

LittleLife gyerek nagy hátizsák (egyszarvú) 3+

A hátizsákon csillogó unikornis szarv és rózsaszín sörény található a szivárvány és a pink csillagok mellett – a legvarázslatosabb világ, amit egy kislány csak elképzelhet! A cipzáras hátizsák 6 literes rekeszében elférnek a kincsek, az állítható vállpántokkal és a mellkasi pánttal kényelmes viselet egy kisgyereknek. A hátizsákba bele lehet írni a nevet és a címet, így biztosan nem kallódik el a táska egy kiránduláson sem. Az unikornisos hátizsákban két belső zseb található.

Súly: 236 g

Kapacitás: 6 liter

Méret: 17 x 25 x 32 cm

Ajánlott korosztály: 3+ év

Ajánlott korosztály

3 éves kor felett

Karakter

Egyszarvú

Lány / Fiú

Lányoknak

Gyerek nagy hátizsák 3+, egyszarvú LittleLife

Vélemények

„Gyerek nagy hátizsák 3+, egyszarvú LittleLife” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.