Gyerek hátizsák 1-3 év, katica LittleLife

A piros kis hátizsákon fekete pöttyök, akár egy valódi katicabogár – a legvarázslatosabb világ, amit egy kislány csak elképzelhet! A cipzáras hátizsák 2 literes rekeszében elférnek a kincsek, az állítható vállpántokkal és a mellkasi pánttal kényelmes viselet egy kisgyereknek.

10.990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

Gyerek hátizsák 1-3 év, katica LittleLife

Részletes leírás

LittleLife totyogós hátizsákok

A LittleLife hátizsákok kialakításának legfontosabb része a gyermek biztonsága volt. A fogantyú mellett egy gyerekhám tartozik a csomaghoz. Ez az okos megoldás segít neked, hogy megtanítsd gyermekednek, hogyan fedezze fel a világot két lábon, miközben segítesz neki egyensúlyban maradni. A színes és egyedi hátizsák szabadságot ad a kisgyermekeknek, mégis biztonságos közelben marad.

LittleLife gyermek hátizsák (katica)

A piros kis hátizsákon fekete pöttyök, akár egy valódi katicabogár – a legvarázslatosabb világ, amit egy kislány csak elképzelhet! A cipzáras hátizsák 2 literes rekeszében elférnek a kincsek, az állítható vállpántokkal és a mellkasi pánttal kényelmes viselet egy kisgyereknek. A hátizsákba bele lehet írni a nevet és a címet, így biztosan nem kallódik el a táska egy kiránduláson sem. Top fogantyú és biztonsági „gyerek póráz” a tartozéka a csomagnak.

Súly: 200 g

Kapacitás: 2 liter

Méret: 14 x 18 x 23 cm

Ajánlott korosztály: 1-3 év

Tömeg 0,5 kg
Ajánlott korosztály

1-3 éves korig

Karakter

Katica

Típus

Hátizsák gyerekpórázzal

Gyerek hátizsák 1-3 év, katica LittleLife

Vélemények

„Gyerek hátizsák 1-3 év, katica LittleLife” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.