LittleLife biztonsági gyerekhám (oroszlán)

7.390 Ft

A népszerű LittleLife márka biztonsági gyerekhám terméke gyermekeink maximális védelme érdekében készült. A LittleLife biztonsági öv és biztonsági gyerek pótszíj („gyerek póráz”) könnyen rögzíthető, a gyermekre mellény szerűen feladható. Vállnál és az oldalán állítható pántokkal van ellátva, így a LittleLife biztonsági hám (oroszlán) kellően szabad mozgást biztosít a kicsiknek, de a biztonsági gyerek „póráz” segítségével megfelelő, biztos távolságban tudhatjuk

Készleten

Mennyiség:

LittleLife biztonsági hám általános leírás

A népszerű LittleLife márka biztonsági gyerekhám terméke gyermekeink maximális védelme érdekében készült. A LittleLife biztonsági öv és biztonsági gyerek pótszíj („gyerek póráz”) könnyen rögzíthető, a gyermekre mellény szerűen feladható. Vállnál és az oldalán állítható pántokkal van ellátva, így a LittleLife biztonsági hám (oroszlán) kellően szabad mozgást biztosít a kicsiknek, de a biztonsági gyerek „póráz” segítségével megfelelő, biztos távolságban tudhatjuk. Vidám figuráinak köszönhetően a gyerkőcök örömmel viselik kirándulás, séta vagy bevásárlás során. A gyerekhám ár / érték aránya miatt kiváló ajándék anyukák részére.

Termék adatok

  • súly: 133 gramm
  • mérete: 12cm x 2cm x 21cm
  • 1-3 éves korosztály számára ajánlott
  • Megfelel az MSZ EN 13210:2004 és az MSZ EN 71-3:1994 biztonsági szabványnak, előírásnak
Tömeg 0.133 kg
Karakter

Oroszlán

LittleLife

2002 óta a LittleLife szakértői szórakoztató, innovatív és legfőképpen biztonságos termékek tervezésén dolgoznak családok és fiatal gyerekek részére. Szemléletük szerint a fiatal családok életében fontos szerepet töltenek be a kalandos utazások, kirándulások, a LittleLife termékeivel ehhez ad kellő biztonságot és szabadságot. Az általa ajánlott gyermekhátizsák és biztonsági hám támogatja a kisgyermekeket az első biztonságos lépések megtételében önállóságuk felé, míg az idősebb gyermekek örömmel készíthetik elő első kalandos utazásaikat a LittleLife gyermek bőrönd használatával, akár saját LittleLife gyermek poncho becsomagolásával, útban a strand vagy tengerpart felé. A gyermekek öröme mellett a szülőket is nyugalom töltheti el, hiszen a LittleLife színes termékei alapos tervezésük mellett megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.