Le Toy Van Vintage Popcorn készítő (3 éves kortól)

12.490 Ft 9.990 Ft

-20%

Készleten

Mennyiség:

Le Toy Van Vintage Popcorn készítő gép

Családi mozidélutánhoz elengedhetetlen kellék a pattogatott kukorica!

A Le Toy Van popcorn készítő játékkal a klasszikus pattogatott kukorica készítőket elevenítjük fel! A gépen külön karral “pattog” a kukorica, az előkészített tálba pedig popcorn darabokat tálaljuk fel, így már semmi sem hiányozhat a délutáni matinéhoz!

A szerepjátékok elősegítik a nyelvi fejlődést, kreatív játékot inspirál.

A gép fából és bababarát festékkel készült, a kukoricák filc anyagból, kézzel varrva. Vigyázz, a csomagolás rejti a kukoricára váltható jegyeket, ezeket vágd ki és indulhat a játék!

Igazi pattogatott kukorica készítésére a gép nem alkalmas.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

A popcorn készítő gép méretei: 15 cm x 14 cm x 21,2 cm

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Le Toy Van Vintage Popcorn készítő (3 éves kortól)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Le Toy Van

Az 1995-ben alapított Le Toy Van egy kicsi, de hatalmas szívvel alapított családi vállalkozás. Hitvallásuk szerint a gyermekkort élvezni kell! A fa játékokat etikus forrásból származó alapanyagból gyártják, magas minőségre törekedve, hogy akár generációkon át tartó játékokat gyártsanak.

A Le Toy Van fa játékok egyedi tervezésűek, kézzel készülnek és számos nemzetközi elismerést tudhatnak magukénak. A belső minőségellenőri és külső vizsgálatok alapján is garantáltan magas színvonalú játékok kerülnek gyártásra.

A családi vállalkozást Georges Le Van alapította, a kiindulási ötlete az volt, hogy a gyerekek kis kezükkel, de hatalmas képzeletükkel hagyományos és modern fa játékokkal ösztönzik a korai tanulást és fejlesztik a képzelőerőt a szerepjátékokkal.

Mit is jelent az, hogy etikus forrásból származó anyagokkal dolgoznak? Azt, hogy az alapanyagot olyan szabványoknak feleteik meg, mint a ICTI és az ISO 9001. Az elismert szabványok a szigorú, átfogó minőségi, biztonsági és fenntarthatósági szempontokat vesz figyelembe. Természetes anyagok felhasználásával, beleértve a készítés technikáját: a kézi szitanyomástól a vízfestésig mind fontosnak tartja a gyártó.