Le Toy Van Teáskanna (3 éves kortól)

7.990 Ft 6.990 Ft

-13%

Ki kér egy csésze teát? A játék teáskannával szuper teadélutánokat lehet szervezni, a piros pöttyös dekor pedig imádnivaló!

Készleten

Mennyiség:

Le Toy Van Teáskanna

Aranyos fa teáskanna, elhajtható füllel. Ki kér egy csésze teát? A játék teáskannával szuper tea-délutánokat lehet szervezni, a piros pöttyös dekor pedig imádnivaló!

A csomagolás egy teáskannát tartalmaz, a bögre külön szettben kapható.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Méretek: 13,5 cm x 9,5 cm x 10,5 cm

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Le Toy Van Teáskanna (3 éves kortól)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Le Toy Van

Az 1995-ben alapított Le Toy Van egy kicsi, de hatalmas szívvel alapított családi vállalkozás. Hitvallásuk szerint a gyermekkort élvezni kell! A fa játékokat etikus forrásból származó alapanyagból gyártják, magas minőségre törekedve, hogy akár generációkon át tartó játékokat gyártsanak.

A Le Toy Van fa játékok egyedi tervezésűek, kézzel készülnek és számos nemzetközi elismerést tudhatnak magukénak. A belső minőségellenőri és külső vizsgálatok alapján is garantáltan magas színvonalú játékok kerülnek gyártásra.

A családi vállalkozást Georges Le Van alapította, a kiindulási ötlete az volt, hogy a gyerekek kis kezükkel, de hatalmas képzeletükkel hagyományos és modern fa játékokkal ösztönzik a korai tanulást és fejlesztik a képzelőerőt a szerepjátékokkal.

Mit is jelent az, hogy etikus forrásból származó anyagokkal dolgoznak? Azt, hogy az alapanyagot olyan szabványoknak feleteik meg, mint a ICTI és az ISO 9001. Az elismert szabványok a szigorú, átfogó minőségi, biztonsági és fenntarthatósági szempontokat vesz figyelembe. Természetes anyagok felhasználásával, beleértve a készítés technikáját: a kézi szitanyomástól a vízfestésig mind fontosnak tartja a gyártó.