Le Toy Van Monessori 4 db-os szenzoros játék (12 hónapos kortól)

7.990 Ft 6.990 Ft

-13%

A különböző alakú formák segítik az alakbevezetést és annak finomítását. A színes kialakítás serkenti a képzetet. Több érzékszervre is hatnak a játékok, mindegyik más, ezzel felkeltve a kíváncsiságot gyermekedben.

Készleten

Mennyiség:

Le Toy Van Fa játékok

Ezek a játékok egyenesen Angliából érkeztek hozzánk, hogy rengeteg mosolyt és örömteli játékidőt vigyenek minden kisgyerekhez! A Le Toy Van játékok etikusan fenntartható, legális fából készülnek és biztonságos vízbázisú festékkel festik őket – mindezt ellenőrzött folyamatokkal kísérik, hogy a végeredmény nem csak magas minőségű, hanem környezetbarát módon előállított termék legyen.

Montessori 4 db-os szenzoros formalap

A különböző alakú formák segítik az alakbevezetést és annak finomítását. A színes kialakítás serkenti a képzetet. Több érzékszervre is hatnak a játékok, mindegyik más, ezzel felkeltve a kíváncsiságot gyermekedben.

Az illesztős formalap tartós gumifából készült és bababarát festékkel készítve a formalap a legszigorúbb előírásoknak megfelel.

A 4 forma mindegyike mást képvisel: rázd meg, és hallod ahogy cseng; nézz át a távcsövön; tapintsd meg a finom szövetet... Az szenzoros illesztő játék ösztönzi a kézügyességet és fejleszti a kéz-szem koordinációt.

Ajánlott korosztály: 12 hónapos kortól

Méretei: 14 cm  x 14 cm  x 5,5 cm

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Le Toy Van Monessori 4 db-os szenzoros játék (12 hónapos kortól)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Le Toy Van

Az 1995-ben alapított Le Toy Van egy kicsi, de hatalmas szívvel alapított családi vállalkozás. Hitvallásuk szerint a gyermekkort élvezni kell! A fa játékokat etikus forrásból származó alapanyagból gyártják, magas minőségre törekedve, hogy akár generációkon át tartó játékokat gyártsanak.

A Le Toy Van fa játékok egyedi tervezésűek, kézzel készülnek és számos nemzetközi elismerést tudhatnak magukénak. A belső minőségellenőri és külső vizsgálatok alapján is garantáltan magas színvonalú játékok kerülnek gyártásra.

A családi vállalkozást Georges Le Van alapította, a kiindulási ötlete az volt, hogy a gyerekek kis kezükkel, de hatalmas képzeletükkel hagyományos és modern fa játékokkal ösztönzik a korai tanulást és fejlesztik a képzelőerőt a szerepjátékokkal.

Mit is jelent az, hogy etikus forrásból származó anyagokkal dolgoznak? Azt, hogy az alapanyagot olyan szabványoknak feleteik meg, mint a ICTI és az ISO 9001. Az elismert szabványok a szigorú, átfogó minőségi, biztonsági és fenntarthatósági szempontokat vesz figyelembe. Természetes anyagok felhasználásával, beleértve a készítés technikáját: a kézi szitanyomástól a vízfestésig mind fontosnak tartja a gyártó.