Le Toy Van Méhecskés fogaskerekek (12 hónapos kortól)

8.990 Ft 7.990 Ft

-11%

Készleten

Mennyiség:

Le Toy Van Fa játékok

Ezek a játékok egyenesen Angliából érkeztek hozzánk, hogy rengeteg mosolyt és örömteli játékidőt vigyenek minden kisgyerekhez! A Le Toy Van játékok etikusan fenntartható, legális fából készülnek és biztonságos vízbázisú festékkel festik őket – mindezt ellenőrzött folyamatokkal kísérik, hogy a végeredmény nem csak magas minőségű, hanem környezetbarát módon előállított termék legyen.

Méhecskés fogaskerék illesztő játék

Illeszd a fogaskerekeket a megfelelő helyre, vajon melyik tudja megforgatni a másikat?

Hét virágos fogaskerék három méhecskés fogantyúval várja, hogy felfedezzék a kicsik a fogaskerekek világát! Támogatja a kognitív fejlődést és a szín felismerést.

Több érzékszervre is hat a multiszenzoros játék ezzel fejlesztve a készségeket és felkeltve a baba kíváncsiságát!

Ajánlott korosztály: 12 hónapos kortól

Méretei: 21 cm  x 21 cm  x 3,8 cm

Le Toy Van

Az 1995-ben alapított Le Toy Van egy kicsi, de hatalmas szívvel alapított családi vállalkozás. Hitvallásuk szerint a gyermekkort élvezni kell! A fa játékokat etikus forrásból származó alapanyagból gyártják, magas minőségre törekedve, hogy akár generációkon át tartó játékokat gyártsanak.

A Le Toy Van fa játékok egyedi tervezésűek, kézzel készülnek és számos nemzetközi elismerést tudhatnak magukénak. A belső minőségellenőri és külső vizsgálatok alapján is garantáltan magas színvonalú játékok kerülnek gyártásra.

A családi vállalkozást Georges Le Van alapította, a kiindulási ötlete az volt, hogy a gyerekek kis kezükkel, de hatalmas képzeletükkel hagyományos és modern fa játékokkal ösztönzik a korai tanulást és fejlesztik a képzelőerőt a szerepjátékokkal.

Mit is jelent az, hogy etikus forrásból származó anyagokkal dolgoznak? Azt, hogy az alapanyagot olyan szabványoknak feleteik meg, mint a ICTI és az ISO 9001. Az elismert szabványok a szigorú, átfogó minőségi, biztonsági és fenntarthatósági szempontokat vesz figyelembe. Természetes anyagok felhasználásával, beleértve a készítés technikáját: a kézi szitanyomástól a vízfestésig mind fontosnak tartja a gyártó.