Le Toy Van Andok állatai toronyépítő játék (18 hónapos kortól)

6.990 Ft 5.990 Ft

-14%

Ki tudja felrakni a legtöbb állatfigurát, mielőtt elborulna a torony? A figurák egymásra építése, egyensúly keresése ösztönzi a korai tanulást, a kéz-szem koordinációt. A vidám színes kialakítás segíti a színfelismerés fejlesztését és serkenti a képzelőerőt!

Készleten

Mennyiség:

Le Toy Van Fa játékok

Ezek a játékok egyenesen Angliából érkeztek hozzánk, hogy rengeteg mosolyt és örömteli játékidőt vigyenek minden kisgyerekhez! A Le Toy Van játékok etikusan fenntartható, legális fából készülnek és biztonságos vízbázisú festékkel festik őket – mindezt ellenőrzött folyamatokkal kísérik, hogy a végeredmény nem csak magas minőségű, hanem környezetbarát módon előállított termék legyen.

Andok állatai toronyépítő játék

Ki tudja felrakni a legtöbb állatfigurát, mielőtt elborulna a torony? A figurák egymásra építése, egyensúly keresése ösztönzi a korai tanulást, a kéz-szem koordinációt. A vidám színes kialakítás segíti a színfelismerés fejlesztését és serkenti a képzelőerőt!

A toronyépítő játék tartós, minőségi gumifából készült, így biztosítva, hogy hosszú távon használható legyen, miközben gondoskodik a bolygóról is. A festék bababarát, a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel.

A készlet 9 db fa állatot tartalmaz és egy húzózsinóros zsákot, ami segítségével bárhová magunkkal tudjuk vinni.

Mivel már 12 hónapos korosztályon is tesztelték, tökéletes első szülinapi ajándék!

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

Méretei: 16 cm x 12 cm x 14,5 cm

Típus

Egyensúly fejlesztő

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Le Toy Van Andok állatai toronyépítő játék (18 hónapos kortól)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Le Toy Van

Az 1995-ben alapított Le Toy Van egy kicsi, de hatalmas szívvel alapított családi vállalkozás. Hitvallásuk szerint a gyermekkort élvezni kell! A fa játékokat etikus forrásból származó alapanyagból gyártják, magas minőségre törekedve, hogy akár generációkon át tartó játékokat gyártsanak.

A Le Toy Van fa játékok egyedi tervezésűek, kézzel készülnek és számos nemzetközi elismerést tudhatnak magukénak. A belső minőségellenőri és külső vizsgálatok alapján is garantáltan magas színvonalú játékok kerülnek gyártásra.

A családi vállalkozást Georges Le Van alapította, a kiindulási ötlete az volt, hogy a gyerekek kis kezükkel, de hatalmas képzeletükkel hagyományos és modern fa játékokkal ösztönzik a korai tanulást és fejlesztik a képzelőerőt a szerepjátékokkal.

Mit is jelent az, hogy etikus forrásból származó anyagokkal dolgoznak? Azt, hogy az alapanyagot olyan szabványoknak feleteik meg, mint a ICTI és az ISO 9001. Az elismert szabványok a szigorú, átfogó minőségi, biztonsági és fenntarthatósági szempontokat vesz figyelembe. Természetes anyagok felhasználásával, beleértve a készítés technikáját: a kézi szitanyomástól a vízfestésig mind fontosnak tartja a gyártó.