Fisher-Price altató bagoly plüsskoma

6.390 Ft

Ha a Fisher-Price nyugtató bagoly plüsskoma pociját megnyomod, a Bagoly barátod azonnal énekelni és világítani kezd neked!

Elfogyott

Ha a Fisher-Price nyugtató bagoly plüsskoma pociját megnyomod, a Bagoly barátod azonnal énekelni és világítani kezd neked! 15 percnyi dalolásával biztosan elaltat és őrzi álmod!

Altasd el a picit a kedves bagoly komával! A Fisher-Price altató bagoly plüsskoma egy puha plüssből készült madárka, aki elaltatja a picit. A bagoly pocakját kell megnyomni, a bagoly figura halk dallamokat kezd játszani, miközben a hasán lévő sárga folt világít. A bagoly kötött, csíkos pulóverbe van öltöztetve, a bagoly lábait a pici rágókának tudja használni.

A Fisher-Price nyugtató bagoly plüsskoma 2 db AA elemmel működik. Méretek: 16 x 7 x 19 cm.

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fisher-Price altató bagoly plüsskoma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Fisher-Price

A mindenki által ismert és közkedvelt Fisher-Price már 80 éve meghatározó szereplő a játékgyártás területén. Ez idő alatt szerzett tapasztalataival arra törekszik, hogy az általa kínált szórakoztató és készségfejlesztő játékok folyamatos tökéletesítésével világszerte örömöt hozzon a kisbabák arcára és tudásával támogassa a szülőket, hogy gyermekük a kezdetektől a legjobbat kapja. “A gyermekek játszva tanulnak a leghatékonyabban!”, ismerjük az örök igazságot, amely alapján fejlesztő játékok használatával valóban hozzájárulhatunk gyermekeink tudatos fejlesztéséhez és ezáltal eredményes fejlődéséhez.