Bright Starts Zig Zag Zebra babahinta (újszülött kortól)

28.990 Ft

A Bright Starts Zig Zag Zebra babahinta kontrasztos zebra mintával, puha plüss anyag felhasználásával készült, az ülőke két pozícióba állítható, hat fokozatú sebességgel hintáztat, így nyugtatja meg a babát.

Készleten

Mennyiség:

Bright Starts pihenőszékek, hintaszékek és hinták – általános információk

A Bright Starts pihenőszékeket és hintákat a gondoskodó szülői szempontok alapján fejlesztették. A játékhíddal felszerelt székek boldog perceket szereznek a babának és a különböző beállítások segítségével álomba is ringatják őket.

A legfontosabb különbség az egyes típusok között, hogy a pihenőszékek egy fel-le mozgással működnek, amely a baba mozgásától indul el, illetve bizonyos típusoknál ez egy rezgő funkcióval egészül ki, amely külön feltüntetésre kerül. A pihenőszék egészséges fejlődésében is segíti gyermekedet. A hintaszékek, akár egy klasszikus hintaszék előre-hátra hintázó mozdulattal nyugtatják meg a babát – ezek működtetése többnyire kézzel történik. A Bright Starts hinta pedig mintha a hagyományos hintában ülne a baba, szintén előre-hátra mozog: ez mozgatható kézzel illetve néhány típusnál dallamot is játszik, a legtöbb automatikusan működtethető.

Bright Starts Zig Zag Zebra babahinta

A Bright Starts Zig Zag Zebra babahinta kontrasztos zebra mintával, puha plüss anyag felhasználásával készült, az ülőke két pozícióba állítható, hat fokozatú sebességgel hintáztat, így nyugtatja meg a babát. A hinta ülőke plüss hímzett huzata mosógépben mosható.

A baba biztonságát hintázás közben az 5 pontos biztonsági rendszer, valamint csúszásmentes talpak garantálják. A szokásaink rabjai vagyunk… amikor a baba megtalálja a számára tökéletes sebességet, akkor a hinta ezt segít megtartani. A Bright Starts által kifejlesztett baba-swing súlyérzékelő technológiájának köszönhetően a sebesség megmarad, még akkor is, ha a baba nagyobb és nehezebb lesz.

A Bright Starts babahinta tartalmaz egy játékhidat két plüss figurával, ezt könnyedén el tudod távolítani, ha be szeretnéd ültetni vagy kivenni gyermekedet.

Ajánlott újszülött kortól 9 hónapos korig, ill. legfeljebb 9 kg-ig.

A működtetéshez szükséges 4 db C elemet a csomag nem tartalmazza.

FIGYELMEZTETÉS! Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül. A termék megfelel a MSZ EN 12790 biztonsági előírásoknak.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.