Bright Starts Townsend automata pihenőszék (újszülött kortól)

30.990 Ft

Bright Starts Townsend pihenőszék egy stílusos és modern pihenőszék. Az automata hintáztatás az anyai ringatást imitálja, így a baba hasonlóan érezheti magát, mint édesanyja karjaiban és hamar álomba szenderülhet.

Készleten

Mennyiség:

Bright Starts pihenőszékek, hintaszékek és hinták – általános információk

A Bright Starts pihenőszékeket és hintákat a gondoskodó szülői szempontok alapján fejlesztették, hiszen teret adnak a játéknak, felfedezésnek. A játékhíddal felszerelt székek boldog perceket szereznek a babának és a különböző beállítások segítségével álomba is ringatják őket.

A legfontosabb különbség az egyes típusok között, hogy a pihenőszékek egy fel-le mozgással működnek, amely a baba mozgásától indul el, illetve bizonyos típusoknál ez egy rezgő funkcióval egészül ki, amely külön feltüntetésre kerül. A baba pihenőszék egészséges fejlődésében is segíti gyermekedet. A hintaszékek, akár egy klasszikus hintaszék előre-hátra hintázó mozdulattal nyugtatják meg a babát – ezek működtetése többnyire kézzel történik. A Bright Starts babahinta pedig mintha a hagyományos hintában ülne a baba, szintén előre-hátra mozog: ez mozgatható kézzel illetve néhány típusnál automatikusan is működtethető.

Bright Starts TOWNSEND pihenőszék

Bright Starts Townsend pihenőszék egy stílusos és modern pihenőszék. Az automata hintáztatás az anyai ringatást imitálja, így a baba hasonlóan érezheti magát, mint édesanyja karjaiban és hamar álomba szenderülhet.

A hintaszék beépített zenélő egységet is tartalmaz, így a zene és a természet hangjainak megnyugtató dallamait is tudod számára állítani. A hinta tetejéről logó játékokat könnyedén el tudod távolítani, a hintaszék talán legjobb része a kényelmes baba ülés, ami egy prémium minőségű textillel kölcsönöz elegáns külsőt. Az üléspárna luxus puhaságot ad a hintának.

A baba biztonságról gondoskodó heveder is burkolatot kapott, így a baba érzékeny bőrét védi a gyapjas szövet anyaga. A hintaszék kialakításának köszönhetően teljesen laposra összecsukható, így amikor nem használod tárolása és szállítása sem okoz problémát. Imádni fogod a hinta kialakítását, a kisbabád pedig élvezni fogja a hintaszék egyedülálló kialakítását.

Ajánlott korosztály: 0-6 hónapos korig, ill. 9 kg-ig

Maximális kényelem gyermekednek:

 • Luxus kivitelezés,
 • eltávolítható plüss fejtámla,
 • nyugtató dallamok hangerő szabályozóval,
 • automata ringatás 2 sebességgel,
 • plüss övvédő a gyermek kényelméért,
 • az ülésbetét könnyen tisztítható,
 • 3 db C/LR14 elemmel működik, amely nem tartozéka az alap csomagnak.
Típus

Pihenőszék

0★

Értékeld!

 • 5★ 0
 • 4★ 0
 • 3★ 0
 • 2★ 0
 • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bright Starts Townsend automata pihenőszék (újszülött kortól)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.