Bright Starts Sampson rezgő pihenőszék dallamokkal (újszülött kortól)

A Bright Starts Sampson pihenőszék állítható rezgő funkcióval nyugtatja meg a babát. A pihenőszék tizenegyféle dallamot vagy természeti hangot játszik: a hangerőt te magad állíthatod. A pihenőszék tartalmaz eltávolítható újszülött fejtámaszt, az ülőke plüss huzata mosógépben mosható.

26.990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

Bright Starts Sampson rezgő pihenőszék dallamokkal (újszülött kortól)

Részletes leírás

Bright Starts pihenőszékek, hintaszékek és hinták – általános információk

A Bright Starts pihenőszékeket és hintákat a gondoskodó szülői szempontok alapján fejlesztették. A játékhíddal felszerelt székek boldog perceket szereznek a babának és a különböző beállítások segítségével álomba is ringatják őket.

A legfontosabb különbség az egyes típusok között, hogy a pihenőszékek egy fel-le mozgással működnek, amely a baba mozgásától indul el, illetve bizonyos típusoknál ez egy rezgő funkcióval egészül ki, amely külön feltüntetésre kerül. A pihenőszék egészséges fejlődésében is segíti gyermekedet. A hintaszékek, akár egy klasszikus hintaszék előre-hátra hintázó mozdulattal nyugtatják meg a babát – ezek működtetése többnyire kézzel történik. A Bright Starts hinta pedig mintha a hagyományos hintában ülne a baba, szintén előre-hátra mozog: ez mozgatható kézzel illetve néhány típusnál automatikusan is működtethető.

Bright Starts Sampson pihenőszék

A Bright Starts Sampson pihenőszék pillangós mintával készült, állítható rezgő funkcióval nyugtatja meg a babát. A pihenőszék 11 féle dallamot vagy természeti hangot játszik: a hangerőt te magad állíthatod. A pihenőszék tartalmaz eltávolítható újszülött fejtámaszt, az ülőke plüss huzata mosógépben mosható.

A baba biztonságát a 3 pontos biztonsági rendszer, valamint csúszásmentes talpak garantálják.

A Bright Starts pihenőszék tartalmaz egy játékhidat két teknős figurával, ezt könnyedén el tudod távolítani, ha be szeretnéd ültetni vagy kivenni gyermekedet.

Ajánlott újszülött kortól 6 hónapos korig, ill. legfeljebb 9 kg-ig.

A rezgő és zenélő funkcióhoz szükséges 3 db C (LR14) elemet a csomag nem tartalmazza.

Ajánlott korosztály

Újszülött kortól

Karakter

Teknős

Típus

Pihenőszék

Bright Starts Sampson rezgő pihenőszék dallamokkal (újszülött kortól)

Vélemények

„Bright Starts Sampson rezgő pihenőszék dallamokkal (újszülött kortól)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.