Bright Starts játszószőnyeg – Bold New World

17.990 Ft

Bright Starts játszószőnyeg kontrasztos mintákkal már az újszülött babáknak is felkeltik az érdeklődését! A Bold New World játszószőnyeg fejlesztő játékhíddal, csörgő és ruha játékfigurákkal köti le a baba figyelmét.

Készleten

Mennyiség:

Bright Starts játszószőnyeg kontrasztos mintákkal már az újszülött babáknak is felkeltik az érdeklődését!

A Bold New World játszószőnyeg fejlesztő játékhíddal, csörgő és ruha játékfigurákkal köti le a baba figyelmét. A színes formák biztatják az újszülöttet a környezete megismerésére, miközben a nagy szőnyeg elegendő teret ad az aktív játékhoz éppúgy, mint a pihenéshez.

A doboz tartalmazza a puha panda macis játszószőnyeg alátétet, a két játékhidat, hastartó párnát, a pandás figurát, a csörgőket és a biztonsági tükröt – utóbbiban gyermeke nagy örömét fogja lelni, mikor felfedezni benne saját magát! A játszószőnyeg zenél is – kb. 20 perces dallamot játszik, ha bekapcsolod. A működéshez szükséges AAA elemet a doboz nem tartalmazza.

Ideális választás lehet babaváró bulikra vagy születésnapi ajándéknak.

A Bright Starts játszószőnyeg alátét mosható mosógépben.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.