Bright Starts Henley hintaszék (újszülött kortól)

5.00 out of 5 Egy vélemény alapján Írd meg Te is véleményedet!

25.990 Ft

Bright Starts Henley hintaszék egy stílusos és modern baba hinta, ami egy pihenőszékben háromféle pozícióba állítható háttámlát kínál, így minden időszakban megtalálod a gyermekednek megfelelő beállítást: újszülött kortól egészen az ülni tudó baba is használhatja.

Elfogyott

Bright Starts pihenőszékek, hintaszékek és hinták – általános információk

A Bright Starts pihenőszékeket és hintákat a gondoskodó szülői szempontok alapján fejlesztették, hiszen teret adnak a játéknak, felfedezésnek. A játékhíddal felszerelt székek boldog perceket szereznek a babának és a különböző beállítások segítségével álomba is ringatják őket.

A legfontosabb különbség az egyes típusok között, hogy a pihenőszékek egy fel-le mozgással működnek, amely a baba mozgásától indul el, illetve bizonyos típusoknál ez egy rezgő funkcióval egészül ki, amely külön feltüntetésre kerül. A baba pihenőszék egészséges fejlődésében is segíti gyermekedet. A hintaszékek, akár egy klasszikus hintaszék előre-hátra hintázó mozdulattal nyugtatják meg a babát – ezek működtetése többnyire kézzel történik. A Bright Starts babahinta pedig mintha a hagyományos hintában ülne a baba, szintén előre-hátra mozog: ez mozgatható kézzel illetve néhány típusnál automatikusan is működtethető.

Bright Starts Henley hintaszék

Bright Starts Henley hintaszék egy stílusos és modern baba hinta, ami egy pihenőszékben háromféle pozícióba állítható háttámlát kínál, így minden időszakban megtalálod a gyermekednek megfelelő beállítást: újszülött kortól egészen az ülni tudó baba is használhatja.

A hintaszék beépített nyugtató rezgés funkcióval van ellátva, így a zene és a természet hangjainak megnyugtató dallamai mellett, ezt is tudod számára állítani. A hinta tetejéről logó játékokat könnyedén el tudod távolítani, így egy klasszikus hintává válik a gyermeked növekedését követve. A Henley hintaszék talán legjobb része a kényelmes baba ülés, ami egy prémium minőségű textillel kölcsönöz elegáns külsőt. Az üléspárna luxus puhaságot ad a hintának, valamint egy külön fejtámasz biztosítja a kicsiknek is a kényelmes hintázást –  ezt könnyedén eltávolíthatod a hintaszékből, ha már nagyobb gyermek használja, hiszen neki már nincs szüksége rá.

A baba biztonságról gondoskodó heveder is burkolatot kapott, így a baba érzékeny bőrét védi a gyapjas szövet anyaga. A hintaszék kialakításának köszönhetően teljesen laposra összecsukható, így amikor nem használod tárolása és szállítása sem okoz problémát. Imádni fogod a hinta kialakítását, a kisbabád pedig élvezni fogja a hintaszék egyedülálló kialakítását.

Ajánlott korosztály: 0-12 hónapos korig, ill. 11 kg-ig

Maximális kényelem gyermekednek:

 • Luxus kivitelezés,
 • eltávolítható plüss fejtámla,
 • egyszerűen beállítható a stabil vagy a hintázási pozíció,
 • nyugtató rezgések és dallamok hangerő szabályozóval,
 • 3 pozícióba állítható háttámla,
 • plüss övvédő a gyermek kényelméért,
 • forgó játékokkal,
 • rezgések; dallamok és természet hangja,
 • az ülésbetét könnyen tisztítható,
 • 3 db C/LR14 elemmel működik, amely nem tartozéka az alap csomagnak,
 • Mérete: 44 cm x 78 cm x 74 cm.
5.00★

Értékeld!

 • 5★ 1
 • 4★ 0
 • 3★ 0
 • 2★ 0
 • 1★ 0

Bright Starts Henley hintaszék (újszülött kortól) termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Vera

  Letisztult színek, modern kialakítás.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.