Bright Starts Etetőszék – SmartClean Trio 3-in-1 / Aqua (6 hónapos kortól)

41.990 Ft 39.990 Ft

-5%

A Bright Starts Trio 3 in 1 Aqua három funkciós etetőszék, amit csecsemőkortól használhatsz: klasszikus etetőszék, majd székmagasító, a legnagyobbaknak gyakorlatilag egy szék.

Csak 1 maradt készleten

Bright Starts Etetőszék – Trio 3 in 1 Aqua

A három az egyben etetőszéket folyamatosan használhatod, hiszen csecsemőknek az etetőszéket, majd kisgyermeknek az ülésmagasítót, később pedig akár ülésként is használhatod. Utóbbi funkciót maga a váz látja el. A BS három-az-egyben etetőszékek háttámlája dönthető, a kényelmes ülésbélés pedig extra kényelmet biztosít a babáknak. Mindemellett könnyen tisztítható.

A SmartClean Trio 3-in-1 együtt nő a babával, de nagy hangsúlyt helyez a biztonságra, amit az öt pontos biztonsági öv segítsgéével tudsz biztosítani. Ha külön használod az ülésmagasítót és a vázat, akkor akár két gyermek is használhatja egy időben a széket.

Az etetőrész mosogatógépben mosható: az eltávolítása majd rögzítése az etetőszékhez egy egyszerű mozdulat.

A mozgatása kerekekkel lehetséges, így könnyedén mozgathatod egyik helyiségből a másikba, a kerekeket használat közben tudod fixálni.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.