Bright Starts 5in1 Pink labdás játszószőnyeg

32.990 Ft

Bright Starts pink labdás játszószőnyeg, amit akár ötféleképpen is használhatsz: ahogy fejlődik gyermeked a játszószőnyeget is alakíthatod az igényeihez!

Készleten

Mennyiség:

Bright Starts pink labdás játszószőnyeg, amit akár ötféleképpen is használhatsz: ahogy fejlődik gyermeked a játszószőnyeget is alakíthatod az igényeihez!

Emlékszel még milyen volt a labdák között úszni? A játszószőnyeghez tartozik 35 színes labda, így azonnal indulhat a móka! A Bright Starts szőnyeg oldalait te magad állíthatod be, így a ladba nem gurul szét. A játékidő már újszülött kortól élvezhető ezzel a játszószőnyeggel, hiszen a játékhírdól lelógó színes figurák azonnal felkeltik a baba kíváncsiságát!.

A játszószőnyeg 20 perces nyugtató dallamot játszik, ha elindítod.

A játszószőnyeg az első pillanatoktól a mozgásfejlődés során végig kihasználható.

A szőnyeg méretei: 76 cm x 113 cm x 53 cm

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bright Starts 5in1 Pink labdás játszószőnyeg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Bright Starts

A Bright Starts™ fejlesztőit a mosolygó, boldog babák motiválják igazán. Termékeik az intelligens és vonzó funkciók tökéletes kombinációjával kerülnek kialakításra, amelyek célja, hogy szikrázó mosolyt és nevetést csaljanak növekvő babád arcára. A kedvelt brand mindemellett kivételes értéket és megfizethetőséget kínál a szülők számára is. A Bright Starts termékcsaládok – köztük a Bright Starts játékok, csörgő, rágóka babáknak, játszószőnyeg, aktív centrum, bébikomp és ugrálók – hajthatatlan elhivatottsággal születnek a legjobb minőségre törekedve, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezek mellett melyik pihenőszék, hintaszék, hinta vagy Bright Starts szoptatós párna a számodra leginkább megfelelő.