Boba Babahordozó kendő (Riviera)

21.990 Ft

A Boba Riviera a 2019-es nyár újdonsága, amit a francia tengerparti hangulat inspirált. A rugalmas hordozókendő már újszülött kortól használható.

Készleten

Mennyiség:

Boba babahordozó kendő – Riviera

A Boba Riviera a 2019-es nyár újdonsága, amit a francia tengerparti hangulat inspirált. A rugalmas hordozókendő már újszülött kortól használható. A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi. Koraszülött kisbabák esetén a babahordozó alkalmazása különösen ajánlott.

A Boba hordozókendő használata egyszerű: a használati útmutatókat követve tekerd körül a testeden. A Boba kendő pántok és hevederek nélkül került kialakításra és a hasonló termékekhez képest abban más, hogy összetételében 5% spandexet tartalmaz. Emiatt a babahordozó bekötése után, bármikor tökéletesen illeszkedik, nem szükséges helyet hagyni a babának a felkötéskor. A kendő tökéletesen illeszkedik gyermekhez és hordozáskor a szülő számára szabad kezet hagy, így lehetővé teszi a szoptatást. A gyermek növekedésével a kötés könnyen állítható.

Egy kellemes séta, kirándulás, otthoni teendők vagy akár bevásárlás alkalmával is nagyszerűen használható. A kendő akár egész nap hordható, otthon és a szabadban is.

Négy irányban is rugalmas: így biztosítja a tökéletes tartást, állíthatóságot, tökéletesen igazodik mindenkire.

Összetétele: 68% Viscose szál Bambuszból, 25% Pamut, 7% Spandex

Ajánlott korosztály: újszülött kortól maximum 16 kg súlyig

A hordozókendő mosógépben mosható, így tisztítása sem okoz gondot.

A babahordozó kendő használatához segítséget nyújt az alábbi videó:

 

 

 

Boba

Az egyesült államokbeli két gyermekes házaspár több éves utazásai eredményeként hozta létre vállalkozását, a Boba babahordozók világát. Biztonság, stílus, babaviselet. Ez a három fő jellemzője a Boba dinamikus csapata által előállított minőségi és praktikus csatos babahordozóknak és hordozó kendőknek.