Boba Babahordozó kendő (Prints Sangria)

16.490 Ft

Boba Wrap Prints Sangria babahordozó kendő használata számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi. Koraszülött kisbabák esetén a babahordozó alkalmazása különösen ajánlott.

Elfogyott

Boba babahordozó kendő Wrap – Prints Sangria színben

 

A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi. Koraszülött kisbabák esetén a babahordozó alkalmazása különösen ajánlott.

A Boba hordozókendő használata egyszerű: a használati útmutatókat követve tekerd körül a testeden. A Boba Wrap pántok és hevederek nélkül került kialakításra és a hasonló termékekhez képest abban más, hogy összetételében 5% spandexet tartalmaz. Emiatt a babahordozó bekötése után, bármikor tökéletesen illeszkedik, nem szükséges helyet hagyni a babának a felkötéskor. A kendő tökéletesen illeszkedik gyermekhez és hordozáskor a szülő számára szabad kezet hagy, így lehetővé teszi a szoptatást. A gyermek növekedésével a kötés könnyen állítható. Használata újszülött kortól 18 hónapos korig vagy 15kg-ig ajánlott. A hordozókendő anyaga 95% pamut és 5% spandex, kivitelezése erős és tartós.

 

Egy kellemes séta, kirándulás, otthoni teendők vagy akár bevásárlás alkalmával is nagyszerűen használható. A kendő akár egész nap hordható, otthon és a szabadban is.

Boba

Az egyesült államokbeli két gyermekes házaspár több éves utazásai eredményeként hozta létre vállalkozását, a Boba babahordozók világát. Biztonság, stílus, babaviselet. Ez a három fő jellemzője a Boba dinamikus csapata által előállított minőségi és praktikus csatos babahordozóknak és hordozó kendőknek.