Boba 4GS Csatos babahordozó (Dusk)

39.990 Ft

A hordozót a használati útmutató szerint használja, 3,2kg-tól 20kg-ig ajánljuk. A Boba 4GS csatos babahordozóhoz tartozik egy alvócsukja is, így ha az álomporos hordozóban elszunnyad a baba, akkor a praktikus zsebből elővarázsolhatod a fejét tartó kapucnit. A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi.

Készleten

Mennyiség:

Boba 4GS Dusk csatos babahordozó

A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi.

A Boba csatos babahordozó ideális csecsemők és nagyobb gyermekek hordozására is. A Boba 4GS hordozó beépített betétet tartalmaz a csecsemőknek ergonomikus kialakítása miatt. A vállpántok praktikusan kis táskatartóval vannak felszerelve, valamint a hordozóban külön zsebek kerültek kialakításra arra célra, ha út közben a különböző apró kellékek tárolására van szükség. A Boba hordozó akár szoptatáskor is használható. A hordozót a használati útmutató szerint használja, 3,2kg-tól 20kg-ig ajánljuk. A Boba hordozó anyaga 100% pamut, duraflex pántok, kivitelezése tartós és erős – mosógépben mosható.

Egy kellemes séta, kirándulás, otthoni teendők vagy akár bevásárlás alkalmával is nagyszerűen használható. A Boba csatos hordozó akár egész nap viselhető, otthon és a szabadban is.

A Boba 4GS csatos babahordozóhoz tartozik egy alvócsukja is, így ha az álomporos hordozóban elszunnyad a baba, akkor a praktikus zsebből elővarázsolhatod a fejét tartó kapucnit.

Ismerkedj meg a Boba 4GS babahordozókkal:

Ajánlott korosztály

Újszülött kortól

Szín

szürke

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boba 4GS Csatos babahordozó (Dusk)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Boba

Az egyesült államokbeli két gyermekes házaspár több éves utazásai eredményeként hozta létre vállalkozását, a Boba babahordozók világát. Biztonság, stílus, babaviselet. Ez a három fő jellemzője a Boba dinamikus csapata által előállított minőségi és praktikus csatos babahordozóknak és hordozó kendőknek.