Boba 4GS Csatos babahordozó (Constellation – Csillagkép)

39.990 Ft

Új

A hordozót a használati útmutató szerint használja, 3,2kg-tól 20kg-ig ajánljuk. A Boba 4GS csatos babahordozóhoz tartozik egy alvócsukja is, így ha az álomporos hordozóban elszunnyad a baba, akkor a praktikus zsebből elővarázsolhatod a fejét tartó kapucnit. A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi.

Készleten

Mennyiség:

Boba 4GS Csillagkép csatos hordozó

A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi.

A Boba csatos babahordozó ideális csecsemők és nagyobb gyermekek hordozására is. A Boba 4GS hordozó beépített betétet tartalmaz a csecsemőknek ergonomikus kialakítása miatt. A vállpántok praktikusan kis táskatartóval vannak felszerelve, valamint a hordozóban külön zsebek kerültek kialakításra arra célra, ha út közben a különböző apró kellékek tárolására van szükség. A Boba hordozó akár szoptatáskor is használható. A hordozót a használati útmutató szerint használja, 3,2kg-tól 20kg-ig ajánljuk. A Boba hordozó anyaga 100% pamut, duraflex pántok, kivitelezése tartós és erős – mosógépben mosható.

Egy kellemes séta, kirándulás, otthoni teendők vagy akár bevásárlás alkalmával is nagyszerűen használható. A Boba csatos hordozó akár egész nap viselhető, otthon és a szabadban is.

A Boba 4GS csatos babahordozóhoz tartozik egy alvócsukja is, így ha az álomporos hordozóban elszunnyad a baba, akkor a praktikus zsebből elővarázsolhatod a fejét tartó kapucnit.

Ismerkedj meg a Boba 4GS babahordozókkal:

Ajánlott korosztály

Újszülött kortól

Karakter

Csillagkép

Szín

fehér, Kék

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boba 4GS Csatos babahordozó (Constellation – Csillagkép)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Boba

Az egyesült államokbeli két gyermekes házaspár több éves utazásai eredményeként hozta létre vállalkozását, a Boba babahordozók világát. Biztonság, stílus, babaviselet. Ez a három fő jellemzője a Boba dinamikus csapata által előállított minőségi és praktikus csatos babahordozóknak és hordozó kendőknek.