Boba 4G Csatos babahordozó (Slate)

42.990 Ft

A Boba Carrier 4G Slate ideális csecsemők és nagyobb gyermekek hordozására is. A Boba 4G hordozó beépített betétet tartalmaz a csecsemőknek, ergonomikus kialakítása, szabadalmaztatott levehető pánt tartozik a lábakhoz. A vállpántok praktikusan kis táskatartóval vannak felszerelve, valamint a hordozóban külön zsebek kerültek kialakításra arra célra, ha út közben a különböző apró kellékek tárolására van szükség.

Elfogyott

Boba Carrier 4G Slate hordozó

A babahordozás számos előnnyel rendelkező módszere a pici babák szállításának. Praktikussága mellett pszichológiai-érzelmi megfontolásból is érdemes használni, hiszen a baba számára biztonságot jelent, ha a szülő testének melegét és megnyugtató közelségét érzi.

A Boba Carrier 4G Slate ideális csecsemők és nagyobb gyermekek hordozására is. A Boba 4G hordozó beépített betétet tartalmaz a csecsemőknek, ergonomikus kialakítása, szabadalmaztatott levehető pánt tartozik a lábakhoz. A vállpántok praktikusan kis táskatartóval vannak felszerelve, valamint a hordozóban külön zsebek kerültek kialakításra arra célra, ha út közben a különböző apró kellékek tárolására van szükség. A Boba hordozó akár szoptatáskor is használható. A hordozót a használati útmutató szerint használja, 3,2kg-tól 20kg-ig ajánljuk. A Boba hordozó anyaga 100% pamut, duraflex pántok, kivitelezése tartós és erős.

Egy kellemes séta, kirándulás, otthoni teendők vagy akár bevásárlás alkalmával is nagyszerűen használható. A Boba csatos hordozó akár egész nap viselhető, otthon és a szabadban is.

A termék jellemzői

1, A felcsatolható alvó kapucni igazodik a növekvő csecsemőhöz és könnyedén visszacsomagolható a cipzáras táska részbe, ha már nincs rá szükség.

2, A vállpántok a megfelelő, kényelmes méretre állíthatók: 5,0”-6,3”.

3, A derékpánt állítható tartománya: 25”-58”.

4, A mindkét oldalon kialakított további, állítható pántok segítségével a baba közelebb hozható a gyors és egyszerű szoptatást segítve, ugyanakkor a pántok hosszabbíthatók is ezzel extra helyet biztosítva, ha erre van szükség.

5, A derékszíjhoz illeszkedve eltávolítható lábhevederek kerültek kialakításra, ezzel támogatva a fáradt lábakat és elősegítve az egészséges, természetes pozíció felvételét a baba számára.

6, Az állítható pántokból kilógó felesleges pánt részek ízlésesen rendszerezhetők és elrejthetők.

7, A vállpántok extra táskával vannak felszerelve az apró kellékek tárolására.

8, A könnyen állítható mellkasi öv segítségével mindenki számára és testalkatra megfelelően illeszthető.

9, Az egyedi tervezés hozzájárul, hogy viselő a gyermeket a súlypontjához a lehető legközelebb tudhassa.

10, A csecsemők részére beépített betétet tartalmaz, amely két pozícióban állítható (3,2kg-tól 4,6kg-ig és 4,6kg-tól 6,8kg-ig), ezzel követve a baba növekedését.

11, A hordozó 2”-3”-al növelhető, ezzel alkalmazkodva a magasabb gyermekekhez.

12, Külön cipzáras zseb került kialakításra a derékszíjon, ami a bankkártyák, okostelefonok és egyéb értékek számára nyújt biztonságos tárolási lehetőséget.

Boba

Az egyesült államokbeli két gyermekes házaspár több éves utazásai eredményeként hozta létre vállalkozását, a Boba babahordozók világát. Biztonság, stílus, babaviselet. Ez a három fő jellemzője a Boba dinamikus csapata által előállított minőségi és praktikus csatos babahordozóknak és hordozó kendőknek.