Alpine Muffy Gyerek hallásvédő fültok – fehér + húzózsinóros táska

A kényelmes, minőségi anyagokból készült Alpine Muffy Fehér gyermek hallásvédő fültok lágy szövettel borított, színes-csíkos állítható fejpánttal rendelkezik. Használatát elsősorban két éves kortól javasoljuk, de minden korosztály számára ajánlott. A könnyű és higiénikus hordozhatóság érdekében a csomag tartalma a speciális Protect&Go táska.

9.390 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

Alpine Muffy Gyerek hallásvédő fültok – fehér + húzózsinóros táska

Részletes leírás

Alpine Muffy hallásvédelem gyerekeknek – Általános információk

Az Alpine Muffy kifejezetten érzékeny fülű kisgyermekek részére lett kifejlesztve. A fültok használható tűzijátékokon, motorversenyeken, zenei koncerteken és egyéb zajos rendezvényen, annak érdekében, hogy gyermekünket megóvjuk a különböző, káros zajhatásoktól. Ezzel kizárhatjuk a zaj általi túlterhelés okozta kockázatokat, mint gyermekeken kimutatkozó stressz, koncentráció és alvás zavarok.

A kényelmes, minőségi anyagokból készült Alpine Muffy Fehér gyermek hallásvédő fültok lágy szövettel borított, színes-csíkos állítható fejpánttal rendelkezik. Az állítható fülvédő tok pántnak köszönhetően minden gyermek fejméretre illeszkedik, kis tulajdonosa nem fogja kinőni. Az Alpine Muffy használatát elsősorban két éves kortól javasoljuk, de minden korosztály számára ajánlott. Öt év alatti gyermek esetén szülői felügyelet mellett alkalmazzuk. Minden csomag tartalmazza az ajándék Protect&Go speciális táskát, amelynek köszönhetően higiénikusan és kényelmesen tárolhatjuk, hordozhatóság szempontjából kiváló.

A trendi holland designnal ellátott Alpine hallásvédők kiemelt előnye, hogy az állítható, puha fejpántnak köszönhetően használat közben nagyon kényelmes. Továbbá a strapabíró, tartós anyagból készült hallásvédő fültok összecsukható, könnyen hordozható. Több színben elérhető, így fiúknak és lányoknak is kiváló ajándék lehet.

Klassz és trendi, rózsaszín mellett kék, fehér és fekete színekben is kapható. Mindegyik csíkos fejpánttal rendelkezik.

Termék specifikáció (adatlap)

  • Csillapítási értékek
 Frekvencia (Hz) 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
 Általános csillapítás (dB) 15,3 9,0 17,2 25,7 35,2 34,9 38,0 36,0
 Szabvány eltérés (dB) 4,0 3,4 2,8 1,7 3,4 3,1 4,3 3,9
  • TNO által mért csillapítási értékek megfelelnek az EN 352-2 (2002) és az ISO-4869-2a szabványnak.
  • SNR érték: 25

Alpine Muffy Gyerek hallásvédő fültok – fehér + húzózsinóros táska

Vélemények

„Alpine Muffy Gyerek hallásvédő fültok – fehér + húzózsinóros táska” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.