3 Sprouts Játéktároló láda (elefánt)

5.00 out of 5 Egy vélemény alapján Írd meg Te is véleményedet!

12.990 Ft

Készleten

Mennyiség:

Elefántos játéktartó láda

A gyermek növekedésével egyre nő a játékok száma otthonunkban és a gyerekszoba egyre szűkebbé válik. A kisgyermek érdeklődését könnyű felkelteni, azonban figyelme fenntartása érdekében újabb és újabb játékok kerülnek elő a játékidő alatt. Egy idő után már lépni sem lehet a széthagyott plüssmackó, lego és kisautó kupacoktól, és a rendrakás is csak pillanatnyi állapotnak tűnik, hiszen egy-két órán belül minden kezdődik elölről: a gyerkőcök kicsiny birodalma ismét káoszban úszik J

Vidám, állatfigurás játéktároló dobozok beszerzésével megkönnyíted gyermekednek (és saját magadnak is) a rendrakás unalmas perceit, amely akár a későbbiek során is motiváló lehet számára. A 3 Sprouts nagy méretű játéktároló láda kiváló megoldás a gyerekszobában, a játékok, apró kütyük, könyvek ezáltal könnyen rendezhetővé és – akár több 3 Sprouts játéktartó doboz alkalmazásával – rendszerezhetővé válnak. A játéktároló ládák nagy mérete lehetővé teszi, hogy sok mindent elrejtsen, a rendrakás így gyors és egyszerűvé válik. A 3 Sprouts játéktároló ládákba a nagyobb játékok: plüssök, építőjátékok, legók is elpakolhatóak: hiszen a játéktároló falai stabil, megerősített lapok, a fedele lehajtható.

Testvérek esetében ill. különböző játékkategóriákra érdemes több 3 Sprouts játéktárolót beszerezni, így akár a rendrakás is lehet egy külön játék. A játéktároló ládák amellett, hogy mindent elnyelnek, még jól is néznek ki: imádnivaló designjuk miatt kiváló ajándék kislányoknak és kisfiúknak is.

A szürke elefánt mintás játéktároló láda méretei:

 • szélesség: 61 cm
 • magasság: 38 cm
 • mélység: 36,5 cm

 

Karakter

Elefánt

Szín

fehér, Kék, szürke

Típus

Játéktároló láda

5.00★

Értékeld!

 • 5★ 1
 • 4★ 0
 • 3★ 0
 • 2★ 0
 • 1★ 0

3 Sprouts Játéktároló láda (elefánt) termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  H. Anita

  Nem az első 3 Sprouts tárolónk, korábban kockatárolókat vettük, nagyon feldobják a gyerekszobát!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 Sprouts

Az amerikai székhelyű 3 Sprouts alapítóit a gyermekek szeretetén túl az egyedi és modern termékek iránti elhivatottság motiválta. Praktikus és minőségi tároló megoldásai minden gyerekszobában könnyedén megtalálják a helyüket.

Legnépszerűbb termékeik közé tartoznak a különböző méretű játéktárolók – azaz a játéktároló láda, kocka játéktároló, füles vagy hengeres játéktároló -, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezeken túl fali tároló, babakocsi tároló, szennyes tároló,a  gyerek könyvespolc vagy autós tároló a számodra leginkább megfelelő.

A rendrakás unalmas percei helyett csinálj belőle játékot: keressétek meg együtt, melyik játéknak hol legyen a helye! Használj többféle tárolót, így minden játéktípusnak megtalálja már egyedül is a helyét a gyermeked. A játéktároló láda erős falai akár a nagyobb játékoknak, plüssfiguráknak, építőkockáknak is helyet adnak, a mesekönyveknek a fali tároló vagy a gyerek könyvespolc, a kockatárolóban szépen elférnek a fa készségfejlesztők, a LEGO vagy akár a kis vonat!

A 3 Sprouts a megszokott magas minőségű gyerekszoba berendezésen túl már étkezési termékekkel is befutott: a kedvenc figurák már kulacson, uzsonnás dobozon és snack tartókon is megjelennek. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően sorra érkeznek az új figurák, így biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!