3 Sprouts Fürdőszobai fali tároló (pingvin)

9.990 Ft

Mókás fürdőszobai tárolók a 3 Sproutstól, amely remek megoldás gyermeked játékainak és a kisebb fürdető kellékek rendszerezésére. A csúszásmentes tapadókorongokkal ellátott, amelynek köszönhetően a pingvin mintás tároló fúrás nélkül, egyszerűen és biztosan rögzíthető csempe vagy üveg felületekre is.

Készleten

Mennyiség:

Pingvin mintás fürdőszobai tároló

Mókás fürdőszobai tárolók a 3 Sproutstól, amely remek megoldás gyermeked játékainak és a kisebb fürdető kellékek rendszerezésére. Csúszásmentes tapadókorongokkal ellátott, amelynek köszönhetően fúrás nélkül egyszerűen, és biztosan rögzíthető csempe vagy üveg felületekre is. A tároló anyaga rugalmas, széles száján át pedig könnyen megtalálod a kedvenc fürdőjátékokat. Neoprén anyagának gyorsan szárad.

A rozmáros fürdőszobai tárolók:

  • Mérete: 38cm magas x 36,8cm széles
  • Anyaga: 100% neoprén, 100% poliészter

A fürdető kellékek legjobb helye!

3 Sprouts

Az amerikai székhelyű 3 Sprouts alapítóit a gyermekek szeretetén túl az egyedi és modern termékek iránti elhivatottság motiválta. Praktikus és minőségi tároló megoldásai minden gyerekszobában könnyedén megtalálják a helyüket.

Legnépszerűbb termékeik közé tartoznak a különböző méretű játéktárolók – azaz a játéktároló láda, kocka játéktároló, füles vagy hengeres játéktároló -, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezeken túl fali tároló, babakocsi tároló, szennyes tároló,a  gyerek könyvespolc vagy autós tároló a számodra leginkább megfelelő.

A rendrakás unalmas percei helyett csinálj belőle játékot: keressétek meg együtt, melyik játéknak hol legyen a helye! Használj többféle tárolót, így minden játéktípusnak megtalálja már egyedül is a helyét a gyermeked. A játéktároló láda erős falai akár a nagyobb játékoknak, plüssfiguráknak, építőkockáknak is helyet adnak, a mesekönyveknek a fali tároló vagy a gyerek könyvespolc, a kockatárolóban szépen elférnek a fa készségfejlesztők, a LEGO vagy akár a kis vonat!

A 3 Sprouts a megszokott magas minőségű gyerekszoba berendezésen túl már étkezési termékekkel is befutott: a kedvenc figurák már kulacson, uzsonnás dobozon és snack tartókon is megjelennek. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően sorra érkeznek az új figurák, így biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!