3 Sprouts Füles tároló (egér)

7.490 Ft

A 3 Sprouts egér mintás füles játéktároló kiváló megoldás a gyerekszobában, a játékok, apró kütyük ezáltal könnyen rendezhetővé és – akár több 3 Sprouts játéktartó alkalmazásával – rendszerezhetővé válnak. A füles játéktartók sok mindent elrejthet, a rendrakás így gyors és egyszerűvé válik.

Készleten

Mennyiség:

Egér mintás füles tároló

A gyermek növekedésével egyre nő a játékok száma otthonunkban és a gyerekszoba egyre szűkebbé válik. A kisgyermek érdeklődését könnyű felkelteni, azonban figyelme fenntartása érdekében újabb és újabb játékok kerülnek elő a játékidő alatt. Egy idő után már lépni sem lehet a széthagyott plüssmackó, lego és kisautó kupacoktól, és a rendrakás is csak pillanatnyi állapotnak tűnik, hiszen egy-két órán belül minden kezdődik elölről: a gyerkőcök kicsiny birodalma ismét káoszban úszik.

Vidám, állatfigurás játéktárolók beszerzésével megkönnyíted gyermekednek (és saját magadnak is) a rendrakás unalmas perceit, amely akár a későbbiek során is motiváló lehet számára. A 3 Sprouts füles játéktároló kiváló megoldás a gyerekszobában, a játékok, apró kütyük ezáltal könnyen rendezhetővé és – akár több 3 Sprouts játéktartó alkalmazásával – rendszerezhetővé válnak. A füles játéktartók sok mindent elrejthet, a rendrakás így gyors és egyszerűvé válik. A 3 Sprouts füles játéktartókba a kisebb játékok, plüssök, építőjátékok, legók is elpakolhatóak. A játéktárolót füleinél fogva bátran magaddal viheted bármelyik helyiségbe, így az elkóborolt játékok is könnyen hazatalálnak, de akár a pelenkázáshoz használt krém, pelus is tárolható benne.

Testvérek esetében ill. különböző játékkategóriákra érdemes több 3 Sprouts játéktárolót beszerezni, így akár a rendrakás is lehet egy külön játék. A kocka tárolók praktikus kellékek, imádnivaló designjuk miatt kiváló ajándék kislányoknak és kisfiúknak is.

A egér mintás füles játéktároló:

  • Méretei: 38 x 30 x 14 cm
  • Anyaga: 100% pamut, vászon,100% poliészter filc rátét,100% polietilén bevonat (belül)
Szín

szürke

Karakter

Egér

Típus

Füles tároló

0★

Értékeld!

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3 Sprouts Füles tároló (egér)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

3 Sprouts

Az amerikai székhelyű 3 Sprouts alapítóit a gyermekek szeretetén túl az egyedi és modern termékek iránti elhivatottság motiválta. Praktikus és minőségi tároló megoldásai minden gyerekszobában könnyedén megtalálják a helyüket. Legnépszerűbb termékeik közé tartoznak a különböző méretű játéktárolók – azaz a játéktároló láda, kocka játéktároló, füles vagy hengeres játéktároló -, de webáruházunkban böngészve kiválaszthatod, hogy ezeken túl fali tároló, babakocsi tároló, szennyes tároló vagy autós tároló a számodra leginkább megfelelő.