3 Sprouts Fali tároló (zsiráf)

3 Sprouts zsiráfos fali játéktároló kiváló megoldás a játékok, apró kütyük, mesekönyvek, újságok rendezésére, az apró játékok tárolására a gyerekszobában.

8.990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

3 Sprouts Fali tároló (zsiráf)

Részletes leírás

Zsiráf mintás fali tároló

A gyermek növekedésével egyre nő a játékok száma otthonunkban és a gyerekszoba egyre szűkebbé válik. A kisgyermek érdeklődését könnyű felkelteni, azonban figyelme fenntartása érdekében újabb és újabb játékok kerülnek elő a játékidő alatt. Egy idő után már lépni sem lehet a széthagyott plüssmackó, lego és kisautó kupacoktól, és a rendrakás is csak pillanatnyi állapotnak tűnik, hiszen egy-két órán belül minden kezdődik elölről: a gyerkőcök kicsiny birodalma ismét káoszban úszik.

Vidám, állatfigurás fali játéktárolók beszerzésével megkönnyíted gyermekednek (és saját magadnak is) a rendrakás unalmas perceit, amely akár a későbbiek során is motiváló lehet számára. A 3 Sprouts fali játéktároló kiváló megoldás a gyerekszobában, a játékok, apró kütyük, mesekönyvek ezáltal könnyen rendezhetővé és – akár több 3 Sprouts játéktartó alkalmazásával – rendszerezhetővé válnak. A fali játéktartó sok mindent elrejthet, a rendrakás így gyors és egyszerűvé válik. A 3 Sprouts fali játéktartókba a kisebb játékok, plüssök, füzetek is elpakolhatóak.

Testvérek esetében ill. különböző játékkategóriákra érdemes több 3 Sprouts játéktárolót beszerezni, így akár a rendrakás is lehet egy külön játék. A fali tárolók praktikus kellékek, imádnivaló designjuk miatt kiváló ajándék kislányoknak és kisfiúknak is.

A zsiráfos fali játéktároló:

  • Teljes méretei: 101,6 cm x 33,56 cm – a zsebek méretei: 17,78 cm x 33,02 cm x 10,16 cm
  • Anyaga: 100% pamut vászon, 100% poliészter filc rátét – belső zsebek: 100% polietilén bevonat
Karakter

Zsiráf

Szín

sárga

Típus

Falitároló

3 Sprouts Fali tároló (zsiráf)