3 Sprouts Babakocsi tároló (nyuszi)

A szeretnivaló designnal ellátott 3 Sprouts nyuszis babakocsi tároló hasznos kiegészítőként nagy segítséget jelent a séták, kiruccanások és vásárlások során. A babakocsi alsó tároló mellett, a babakocsi rendezőtáska használatának előnye, hogy minden kézközelben van.

7.990 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A márkáról bővebben:

Akció!

3 Sprouts Babakocsi tároló (nyuszi)

Részletes leírás

A szeretnivaló designnal ellátott 3 Sprouts babakocsi tároló hasznos kiegészítőként nagy segítséget jelent a séták, kiruccanások és vásárlások során. A babakocsi alsó tároló mellett, a babakocsi rendezőtáska használatának előnye, hogy minden kézközelben van.

Az nyuszis 3 Sprouts babakocsi tárolóban minden szükséges kellék elfér és könnyen hozzáférhető az út során. Erős tépőzáras pántjaival egyszerűen rögzítheted a babakocsira. A babakocsi tároló belsejében funkcionálisan két egymástól elkülönített rekesz található az üveg és egyéb kellékek számára, amelyek egyszerűen moshatók. Méretei: 15,2cm x 31,7cm x 12,7cm. Anyaga 100% poliészter, belseje 100% expandált polietilén.

Ha nincs szükség rá, könnyen összecsukható. Használat közben pedig praktikus és biztonságos tárolója lehet a kisebb értéktárgyaknak (pl. kulcs, telefon), kiscipőnek, ruhadarabnak vagy az ásványvíznek és nasinak egyaránt.

Hasznos és segítséget nyújtó ajándékötlet anyukáknak!

3 Sprouts Babakocsi tároló (nyuszi)

Vélemények

„3 Sprouts Babakocsi tároló (nyuszi)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.