j

2016-09-08

Nincs több kifogás – Gyerünk Anyukám!

A Gyerünk Anyukám! edzés programjai olyan mamiknak szólnak, akik anyukák és mozogni szeretnének. Sportolni azért, mert korábban is sportoltak, vagy mert most úgy érzik, kell a kondi vagy csak egyszerűen kikapcsolódnának a napi teendők mellett.

A Gyerünk Anyukám!-at neked találták ki, ha sportolnál, de nehéz megoldani, hogy lemenj futni vagy eljuss a konditeremig – hiszen mindig közbejön valami: nem ér rá a nagyi / tesó / apa / bébiszitter, lázas lesz a baba, esetleg szeparációs szorongása van, épp tart a fogzás vagy általános kialvatlanságtól szenvedsz… A programok között találsz fix órarend szerint élőben követhető órákat, bármikor kezhető edzéseket, valamint napi és havi kihívásokat, amihez lehet csatlakozni és jutalmul részt vehetsz egy-egy extra órán.

Honlapjukon olvashatsz a Szülés utáni Regeneráló Programunkról, ami 2016. október 3-án indul, 8 hétig tart – heti három edzéssel kalkuláva, amit úgy állítottak össze, hogy lépésről-lépésre regenerálódj és biztonságosan felkészülj a rendszeres mozgásra.

A programok havidíj ellenében vehetőek igénybe: 4.000 Ft / hó – ez 30 napos korlátlan használatot biztosít. Ha elsőre kipróbálnád, mielőtt belevágsz, arra is van mód: ingyenes próbanapok állnak a rendelkezésedre: Szeptember 10-én és 17-én egész nap ingyen kipróbálhatod edzéseiket!

Az oldalt itt éred el: https://www.gyerunkanyukam.hu/

A kifogásoknak vége, elő a sportcipőket és hajrá csajok!

Hasonló tartalmak

Meddig változhat a baba szemének a színe?

Meddig változhat a baba szemének a színe?

A legtöbb újszülött kékes színű szemmel születik, ami az első hónapok során még változhat. A legtöbb esetben a nagyszülőkig felmenően örökli valakinek a szemszínét, így az esélyeket már egészen pici korban lehet tippelni. A legtöbb esetben a végleges szemszín 6-12...