j

2016-02-23

Motoros szezON!

Itt a tavasz, most már visszavonhatatlanul és így előkerülnek a motorok, biciklik és kisautók a padlásról. A kismotorok nem csak azért elengedhetetlenek, mert szuper jó velük száguldani, hanem azért is, mert remekül fejlesztik az egyensúlyérzéket.

BÉBITAXI

Mikrotól ajánlott: 12 hónapos kortól

Miért: Stabilabb ülőfelületen a baba biztonságban érzi magát, nehezebben borul fel, így magabiztosan tudja elsajátítani az irányításához szükséges képességeket, így fejlesztve az egyensúlyát.

 

KISMOTOR

Mikortól ajánlott: 12-36 hónapos korig

Miért: A lábbal hajtható kisrobogó igazi főnyeremény a mozgáskészségek fejlesztésére. A kisrobogó lábbal hajtható, és amikor a kis motorbajnok robog vele, a baba sorra megismerkedhet az irányokkal, számokkal, a különféle formákkal, néhány ellentétpárral és még sok minden mással.

Az Fisher-Price Intelligens fokozatok technológiával készült Kacagj és Fejlődj! Intelligens kisrobogónál az elsajátíttatni kívánt ismeretanyag a baba mindenkori tudásszintjéhez igazítható. Minden baba más ütemben fejlődik. Az Intelligens fokozatok technológiával készült játékokon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat! A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd a sok-sok dal, kifejezés és hang közül játék közben. És ehhez mindössze egy kapcsolót kell átállítani.

FUTÓBICIKLI

Mikortól ajánlott: 3-5 éves korig

Miért: A futóbicikli fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációs képességet egyaránt. Hozzásegíti a gyerekeket az önálló és biztonságos közlekedés elsajátításához. Közben biztonságban érzik magukat, hiszen bármikor megállhatnak vele, letehetik lábukat, ami leér a földre. A biciklinyereg és a kormány magassága is állítható, hogy tökéletesen passzoljon a gyerek méretéhez. Rendkívül könnyű, így a nehezebb terepen a gyerkőc egyedül is meg tudja majd emelni.

Forrás: Pinterest, Babamama infó Óbuda, Fisher Price hivatalos oldal, Chicco hivatalos oldal

Hasonló tartalmak

Meddig változhat a baba szemének a színe?

Meddig változhat a baba szemének a színe?

A legtöbb újszülött kékes színű szemmel születik, ami az első hónapok során még változhat. A legtöbb esetben a nagyszülőkig felmenően örökli valakinek a szemszínét, így az esélyeket már egészen pici korban lehet tippelni. A legtöbb esetben a végleges szemszín 6-12...