Lépj velünk kapcsolatba!

Online webáruházunk interneten keresztül értékesít, üzlethelyiséggel nem rendelkezünk. Kérdés, észrevétel esetén munkatársaink első sorban e-mail címen keresztül érhetőek el, de szükség esetén telefonon is (munkanapokon 8:00-16:00-ig). Amennyiben mégsem tudjuk fogadni hívásodat, hamarosan visszahívunk:

  • e-mail cím: office@mazsolanet.hu
  • telefon szám: +36 30 851 1398

KIK VAGYUNK?

A Mazsolanet babaáruház családi vállalkozásként indult útjára 2016-ban. Forgalmazott termékeink köre az évek alatt sokat formálódott, folyamatosan törekedve arra, hogy minőségi, letisztult és praktikus termékeket tudhassunk választékunkban.

 MIVEL FOGLALKOZUNK?

Kínálatunkban válogatott babatermékek, gyermekközpontú kiegészítők, készségfejlesztő játékok találhatók, melyekkel egy bútorozott szobából könnyedén harmonikus színvilágú babaszobát varázsolhatsz. Elkötelezett szülőkként termékeinket mi magunk is teszteljük, használjuk, tapasztalati úton ajánljuk.

FILOZÓFIÁNK

Hiszünk a család egységében, gyermekeink számára – hozzád hasonlóan – mi magunk is a legjobbra törekszünk. Célunk, hogy ebben a választásban vásárlóink számára is segítséget nyújtsunk, ezáltal nyitottak vagyunk a termékkörünket bővítő új irányok felkutatására, fejlődésünket szolgáló folyamatos változásra.

AMIT ÍGÉRÜNK

Bízunk abban, hogy erre nem kerül sor, de ha mégis bármilyen oknál fogva elégedetlen vagy a megrendelt termékkel, szolgáltatásunkkal, kérünk, mihamarabb jelezd felénk, hogy a leghatékonyabb módon, a számodra legjobb megoldást nyújthassuk. Az építő kritikát szívesen vesszük, visszajelzésedre számítunk.

Köszönjük, hogy minket választottál!