j

2017-01-03

FOXPOST csomagátvételi lehetőség a MazsolaNet Webáruházban

Nálunk szolgáltatásaink fejlesztésével indul az új év 🙂 , így mától FOXPOST csomagátvételi lehetőséget is igénybe tudtok venni a szállítási mód kiválasztásánál.

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Az alábbi video rövid bemutatót nyújt a megoldás használatáról:

IFrame

Mit tud pontosan?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 7 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Ingyenes visszaküldés

Amennyiben a megrendelt termék mégsem nyerte el tetszésedet és élni kívánsz elállási jogoddal, csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

IFrame

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás, mégis költséghatékony megoldás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

ÁRAK és további információ » (link: https://www.mazsolanet.hu/vasarlasi-informaciok-16)

Használjátok bizalommal! 🙂

Hasonló tartalmak

Meddig változhat a baba szemének a színe?

Meddig változhat a baba szemének a színe?

A legtöbb újszülött kékes színű szemmel születik, ami az első hónapok során még változhat. A legtöbb esetben a nagyszülőkig felmenően örökli valakinek a szemszínét, így az esélyeket már egészen pici korban lehet tippelni. A legtöbb esetben a végleges szemszín 6-12...